Advertisement

Kadir Mısıroğlu Atatürk - Kadir Misiroglu Caps Leri - Mısıroğlu, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya.

Kadir Mısıroğlu Atatürk - Kadir Misiroglu Caps Leri - Mısıroğlu, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya.. Üstad, ondan cin vasıtası ile bir ruhla ileti. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın. Araştırılan konulardan biri de mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti oldu. Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Journo'nun uğur mumcu'nun 'rabıta' kitabından kadir mısıroğlu ile ilgili aktardığı kısım şöyle

Ateist atatürk sami'nin müslüman oluş hikayesi, üstad kadir mısıroğlu. Peki kadir mısıroğlu kimdir aslen nerelidir? Bundan birkaç yıl önce bir kitap fuarında gazi mustafa kemal atatürk'ün heykellerini kastederek i̇stediğimiz olmuş değildir. :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web: Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor.

Kadir Misiroglu Ndan Skandal Sozler
Kadir Misiroglu Ndan Skandal Sozler from www.gazete2023.com
Söz konusu vasiyetin ne olduğu sorgulanıyor. 203.360 views6 years ago üstad kadir mısıroğlu resmî youtube sayfasıdır !. Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Kadir misiroglu atatürk hakkında belgelerlegercektarih tarafından yazılan gönderiler. Üstad, ondan cin vasıtası ile bir ruhla ileti. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirterek atatürk'e hakaret etmeye devam etti. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi.

Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye.

Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. En son kurtuluş savaşı için 'keşke yunanlılar kazansaydı' diyerek herkesin tepkisini çekti. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Journo'nun uğur mumcu'nun 'rabıta' kitabından kadir mısıroğlu ile ilgili aktardığı kısım şöyle Büyük üstad kadir paşa sorarım sana kurana mı güvenmezsin de atatürkü eleştirirsin yoksa halka mı güvenmezsin iki bilgi alınca senin gibi yalancıları taşlayacak diye. Kadir mısıroğlu atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı ile biliniyor. Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Kadir mısıroğlu üreten kendini bilgilerini kullanan bir tarihçi asla değildir.kendisi beleşçi, yalancı ve tarihi çarpıtan bir yazardır.(sözde). .ağın içinde bulunduğunu ve atatürk'e hakareti kendine 'meslek' edindiğini açıkça ortaya koyuyor. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari. 203.360 views6 years ago üstad kadir mısıroğlu resmî youtube sayfasıdır !.

Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirterek atatürk'e hakaret etmeye devam etti. Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari. Journo'nun uğur mumcu'nun 'rabıta' kitabından kadir mısıroğlu ile ilgili aktardığı kısım şöyle Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Eğer bir müslüman 'atatürk'ü seviyorum derse' ya ahmaktır ya sahtekârdır.

Kadir Misiroglu Ataturk Hakkindaki Sert Elestirilerine Devam Ediyor Dailymotion Video
Kadir Misiroglu Ataturk Hakkindaki Sert Elestirilerine Devam Ediyor Dailymotion Video from s1.dmcdn.net
Eğer bir müslüman 'atatürk'ü seviyorum derse' ya ahmaktır ya sahtekârdır. Über üstad kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi über bir insanla karşılaşır. Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. Sürekli olarak atatürk'e yaptığı akıldışı hakaretlerle gündeme gelen sözde tarihçi meczup kadir mısıroğlu yine akıl dışı bir açıklama yaptı. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? :))) ~ üstad kadir mısıroğlu web:

Mısıroğlu, sıklıkla türkiye'nin kurucusu mustafa kemal atatürk hakkında hakaretvari.

Yazar kadir mısıroğlu geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Über üstad kadir mısıroğlu, cinlerle iletişim kurabilen kendisi gibi über bir insanla karşılaşır. Kadir mısıroğlu'nun atatürk nefretinin altında, türk milletinin bir değeri olarak gördüğü i̇slam motifinin kaldırılması yer alıyor. Mao mu büyük atatürk mü? Sözde tarihçi kadir mısıroğlu, türkyie cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e çok ağır hakaretlerde bulundu. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirterek atatürk'e hakaret etmeye devam etti. Son yıllarda fesli meczup olarak da bilinen kadir mısıroğlu, atatürk ve laiklik karşıtı söylemleriyle dikkat çekmeye çabalıyordu. Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin. Sonra 1991 senesinde türkiye'ye geri dönen kadir mısıroğlu, çalışmalarına, atatürk düşmanlığına devam etmektedir. Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz demişti. Üstad, ondan cin vasıtası ile bir ruhla ileti. Özellikle mustafa kemal atatürk hakkındaki hakaretvari sözleriyle gündemden düşmeyeyn kadir mısıroğlu hayatını kaybetti.

Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Peki kadir mısıroğlu kimdir, kaç yaşında öldü? Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Tarihçi kadir mısıroğlu hakkında 'atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır.

Ugur Mumcu Anlatiyor Kadir Misiroglu Kimdir
Ugur Mumcu Anlatiyor Kadir Misiroglu Kimdir from static.birgun.net
Müslüman olmayan kişi i̇slam itikadına göre küfürdedir. Journo'nun uğur mumcu'nun 'rabıta' kitabından kadir mısıroğlu ile ilgili aktardığı kısım şöyle Peki, kadir mısıroğlu'nun atatürk vasiyeti nedir? Sözde tarihçi kadir mısıroğlu, türkyie cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e çok ağır hakaretlerde bulundu. Ateist atatürk sami'nin müslüman oluş hikayesi, üstad kadir mısıroğlu. Kemal kılıçdaroğlu, bir de fesli deli kadir biliyorsunuz. Mao mu büyük atatürk mü? Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirterek atatürk'e hakaret etmeye devam etti.

.ağın içinde bulunduğunu ve atatürk'e hakareti kendine 'meslek' edindiğini açıkça ortaya koyuyor.

Kadir mısıroğlu'nun yurt dışına kaçışı ve vatandaşlıktan çıkarılması. Kadir mısıroğlu defalarca atatürk'ün i̇slam'a düşman olduğunu, müslüman olmadığını söyledi. Diyanet i̇şleri bakanı ali erbaş'ın ziyaret ettiği kadir mısıroğlu, atatürk'ü sevmediğini bir kez daha yineleyerek, eğer bir müslüman atatürk'ü seviyorum derse ya ahmaktır ya sahtekardır ifadesini. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirterek atatürk'e hakaret etmeye devam etti. Kamuoyunda 'fesli kadir' olarak bilinen kadir mısıroğlu, youtube üzerinden yayınlanan 12 dakikalık ses kaydında atatürk'ü sevmediğini bir kez daha belirtti. Sürekli olarak atatürk'e yaptığı akıldışı hakaretlerle gündeme gelen sözde tarihçi meczup kadir mısıroğlu yine akıl dışı bir açıklama yaptı. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı. Kadir mısıroğlu, demokrasiye geçişten beri sapa sapa kötülük azalmakta iyilik çoğalmaktadır. Son yıllarda fesli meczup olarak da bilinen kadir mısıroğlu, atatürk ve laiklik karşıtı söylemleriyle dikkat çekmeye çabalıyordu. Bu aralar hiç sesi çıkmıyor. Zira kimse onun kadar atatürk'e rahat hakaret edemiyor. 203.360 views6 years ago üstad kadir mısıroğlu resmî youtube sayfasıdır !. Journo'nun uğur mumcu'nun 'rabıta' kitabından kadir mısıroğlu ile ilgili aktardığı kısım şöyle

Mısıroğlu, atatürk heykellerini kastederek, heykellerin kadir mısıroğlu. Ankara cumhuriyet başsavcılığınca, yazar kadir mısıroğlu hakkında atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatıldı.

Posting Komentar

0 Komentar